Outplacement PDF

Tähän liittyy sekä YT-neuvottelujen aikana tarvittavan tiedon tarjoaminen, että irtisanomispäätöksen jälkeinen tuki. Emme tarjoa uudelleensijoittumisvalmennusta vain outplacement PDF itsensä vuoksi, vaan konkreettisen polun uuteen työpaikkaan. Palveluissamme yhdistyy tietous työmarkkinoista ja kasvualoista, osaajien ammatillisen osaamisen kehittäminen, henkilökohtainen työnhakuvalmennus sekä digitaaliset, rekrytoitumista tukevat ratkaisut. Lisäksi konsernimme laajat verkostot eri toimialoille tukevat palvelun räätälöintiä.


Baronalla ja Saranen Consultingilla on pitkä kokemus eri toimialoista. Outplacement-palvelumme avulla yhdistämme rekrytoivat yritykset sekä valmennettavat henkilöt. Tuemme yritystä joko akuutin tai pitkäaikaisemman muutoksen läpiviennissä. Tarvittaessa huolehdimme myös lähtevien henkilöiden ammatillisen osaamisen kehittämisestä yhdessä kumppaniemme kanssa. Palvelemme sekä yksittäisiä henkilöitä että tuhansien henkilöiden ryhmiä.

Yksittäisten henkilöiden työnhaku- ja uraohjaus Kun yksittäisten henkilöiden työsopimus päättyy, otamme vastuun henkilön nopeasta uudelleensijoittumisesta. 10, yhdistämme ryhmissä tapahtuvan työnhakuvalmennuksen ja henkilökohtaisen ohjauksen. Jatkuvan muutoksen palvelut Teknologian ja toimintamallien kehittyessä yritykset elävät jatkuvaa muutosta, joka peilautuu myös koko henkilöstöön. Ota yhteyttä Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Tähän liittyy sekä YT-neuvottelujen aikana tarvittavan tiedon tarjoaminen, että irtisanomispäätöksen jälkeinen tuki. Emme tarjoa uudelleensijoittumisvalmennusta vain sen itsensä vuoksi, vaan konkreettisen polun uuteen työpaikkaan.

Palveluissamme yhdistyy tietous työmarkkinoista ja kasvualoista, osaajien ammatillisen osaamisen kehittäminen, henkilökohtainen työnhakuvalmennus sekä digitaaliset, rekrytoitumista tukevat ratkaisut. Lisäksi konsernimme laajat verkostot eri toimialoille tukevat palvelun räätälöintiä. Baronalla ja Saranen Consultingilla on pitkä kokemus eri toimialoista. Outplacement-palvelumme avulla yhdistämme rekrytoivat yritykset sekä valmennettavat henkilöt. Tuemme yritystä joko akuutin tai pitkäaikaisemman muutoksen läpiviennissä.

Tarvittaessa huolehdimme myös lähtevien henkilöiden ammatillisen osaamisen kehittämisestä yhdessä kumppaniemme kanssa. Palvelemme sekä yksittäisiä henkilöitä että tuhansien henkilöiden ryhmiä. Yksittäisten henkilöiden työnhaku- ja uraohjaus Kun yksittäisten henkilöiden työsopimus päättyy, otamme vastuun henkilön nopeasta uudelleensijoittumisesta. 10, yhdistämme ryhmissä tapahtuvan työnhakuvalmennuksen ja henkilökohtaisen ohjauksen. Jatkuvan muutoksen palvelut Teknologian ja toimintamallien kehittyessä yritykset elävät jatkuvaa muutosta, joka peilautuu myös koko henkilöstöön. Ota yhteyttä Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Tähän liittyy sekä YT-neuvottelujen aikana tarvittavan tiedon tarjoaminen, että irtisanomispäätöksen jälkeinen tuki.